Yksityishenkilöille

Elämän suurissa ja pienissäkin käännekohdissa tarvitaan usein asianajajan apua. Asianajajamme palvelevat sinua lähes kaikissa lakiasioissa kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, kustannustehokkaasti sekä tarvittaessa joustavalla aikataululla. Luottamuksellisuus asiasi hoitamisessa on meille itsestäänselvyys.

 Asianajajiemme erikoisosaamista ovat lapsioikeudelliset asiat, rikosasiat, perintöasiat, avioero- ja avoeroasiat, oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu sekä edunvalvonta-asiat. Lisäksi hoidamme runsaasti asunto-osakeyhtiöoikeudellisia asioita taloyhtiöiden ja osakkeenomistajien avustajina. Rikosasioissa avustamme sekä rikoksesta epäiltyjä ja syytettyjä että rikosten uhreja. Hoidamme myös selvittäjän tehtäviä yksityishenkilön velkajärjestelyasioissa.


Lapsioikeudelliset asiat

Lapsen huoltajuusriita, asuminen, tapaamisoikeus ja elatus sekä huostaanottoasiat.


Rikosasiat

Epäiltyjen ja syytettyjen puolustaminen sekä rikoksen uhrien avustaminen.


Avio- ja avoero


Avioehdot sekä avio- ja avopuolisoiden eron yhteydessä tapahtuvat ositukset ja pesänjaot.
Lue lisää


Oikeudenkäynnit & riidanratkaisu 


Erilaiset riita-asiat yleisissä tuomioistuimissa sekä avustaminen sovintoneuvotteluissa, tuomioistuinsovitteluissa, välimiesmenettelyissä ja muissa vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä.


Perintöasiat


Perunkirjoitus, testamentti, pesänselvitys, perinnönjako ja perintöverotus.


Edunvalvonta


Edunvalvontavaltuutusten laadinta sekä edunvalvojan sijaisena ja prosessiedunvalvojan tehtävissä toiminen.

Yrityksille

Avustamme pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa, riidanratkaisussa ja oikeudenkäynneissä sekä maksukyvyttömyysmenettelyissä. Toimistomme asianajajat avustavat yritysasiakkaita erilaisten sopimusten laadinnassa sekä yritysjärjestelyiden ja yrityskauppojen toteuttamisessa.

Asianajajiemme erikoisosaamista ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, sopimukset, oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu sekä konkurssit ja yrityssaneeraukset.


Sopimukset yrityksille

Yritystoimintaan liittyvien ja yritystoiminnassa tarvittavien sopimusten laadinta sekä yritysten ja yrittäjien sopimusneuvotteluissa avustaminen.


YRITYSTEN Oikeudenkäynnit & riidanratkaisu

Kaikissa riidanratkaisun vaiheissa avustaminen. Avustamme yrityksiä myös rikosasioissa.


Yrityskaupat & yritysjärjestelyt

Yrityksen perustamiset, yhtiömuodon muutokset, yritysjärjestelyt sekä osakekaupat ja liiketoimintakaupat.

 


Konkurssit & yrityssaneeraukset

Pesänhoito, konkurssihakemukset, saatavan valvonta, takaisinsaantiasiat, saatavan riitautus sekä velallisen avustaminen esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä.

Taloyhtiöille

Avustamme taloyhtiöitä kaikissa asunto-osakeyhtiölakiin liittyvissä asioissa, kuten hallituksen ja johdon neuvonta, vastuukysymykset, vahingonkorvausasiat, kunnossapito- ja muutostyöasiat sekä riita-asiat ja oikeudenkäynnit.

Jätä soittopyyntö


Otamme sinuun yhteyttä pian.
Email again:

Asianajotoimisto
Laki-Forum Oy


Maakuntakatu 5 B 27

96100 Rovaniemi
(käynti Rovakadun puolelta)

016 3400 520
info@laki-forum.com

Palvelut
Hinnasto

Tietosuojaseloste