EPäiltyjen ja syytettyjen puolustaminen sekä rikoksen uhrien avustaminen

Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus rikoksesta epäiltyjen ja rikosasian syytettyjen eli vastaajien avustamisesta sekä esitutkinnassa että oikeudenkäynnissä.

Avustamme myös jatkuvasti rikosasian asianomistajia kaikissa käsittelyvaiheissa eli esitutkinnan yhteydessä kuulusteluissa ja myöhemmin asian oikeuskäsittelyssä sekä vahingonkorvausten hakemiseen liittyvässä asioissa.

Hoidamme kaikenlaiset rikosasiat asian laatuun ja laajuuteen katsomatta sekä syytetyn että asianomistajan avustajana. Asianajajillamme on runsaasti kokemusta myös tavanomaista laajempien ja vaativampien rikosasioiden hoitamisesta.

OTA YHTEYTTÄ TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Rikoksesta epäillyllä ja rikosasian vastaajalla on tietyissä asioissa oikeus saada asiaansa puolustaja valtion varoista. Rikosasian asianomistajalla on puolestaan tietyissä asioissa oikeus oikeudenkäyntiavustajaan tuloista riippumatta. Selvitämme asiakkaan puolesta jokaisessa tapauksessa näiden edellytykset ja teemme tarvittavat hakemukset.

Hoidamme myös lähestymiskieltoa koskevia asioita lähestymiskieltohakemuksen laatimisessa sekä asian käsittelyssä käräjäoikeudessa.  

Jätä soittopyyntö


Otamme sinuun yhteyttä pian.
Email again:

Asianajotoimisto
Laki-Forum Oy


Maakuntakatu 5 B 27

96100 Rovaniemi
(käynti Rovakadun puolelta)

016 3400 520
info@laki-forum.com

Palvelut
Hinnasto

Tietosuojaseloste